BMW presenteert verlaagde demotour

Motoren met verschillende zithoogtes nu te rijden bij de dealers.

BMW Motorrad biedt als enige motorfietsfabrikant op diverse modellen af-fabriek een verlagingset aan. Motorrijders kunnen deze vorm van maatwerk nu ervaren tijdens de verlaagde demotour. Diverse motoren – allen voorzien van een verlagingset – toeren tot en met 8 juli 2012 langs de BMW Motorrad dealers in Nederland.

De zithoogte voor de berijder is, afhankelijk van het model, tot acht centimeter te verlagen. Voor de rijder worden uit de accessoirelijn buddyseats aangeboden in de comfortklassen: extra laag, laag, hoog of comfort. Gedurende de demotour reizen de verlaagde BMW G 650 GS, F 650 GS, F 800 ST, R 1200 GS, R 1200 R en de R 1200 RT langs de BMW Motorrad dealers.

Meer informatie en het tourschema op www.bmw-motorrad.nl/maatwerk

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws