Yamaha geeft extra Zwarte Cross korting

Acht kaarten halen is zes betalen.

Yamaha Motor Nederland is sinds mensenheugenis sponsor van het Zwarte Cross Festival en ook dit jaar zal de Japanse fabrikant weer sterk vertegenwoordigd zijn tijdens het grootste festival van ons land. Via de Nederlandse importeur kun je vanaf nu toegangskaarten met een korting voor het Zwarte Cross Festival 2012 bestellen.

Bij aanschaf van acht toegangskaarten krijg je er twee gratis. Deze actie geldt voor zowel de dagkaarten als de campingkaarten van het Zwarte Cross Festival. De kaarten zijn online te bestellen via de website van Yamaha Motor Nederland . Klik op de button ‘Naar de Zwarte Cross met Yamaha’ en het komt goed. Let wel, Yamaha Motor Nederland heeft maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op is dus ook echt op.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws