Nimoto City 350 e-scooter van het jaar

Mooi moment voor de Nimag, vooral bekend als Suzuki-importeur.

De Nimoto City 350 is tijdens de Clean Week 2020 uitgeroepen tot Europees e-scooter van het jaar. Een deskundige jury verkoos de City 350 tot winnaar in de categorie “25 km/u e-moped”. Een dertigtal elektrisch aangedreven motoren en scooters werd tijdens twee intensieve testdagen beoordeeld op het Belgische Circuit van Zolder, waar afgelopen weekend de Clean Week 2020 plaatsvond.

De City 350 is leverbaar in twee uitvoeringen: met lood accu en met lithium accu. Beide accu’s zijn uitneembaar zodat u deze in elk willekeurig stopcontact kunt opladen. Kijk voor meer informatie op www.nimoto.nl. Kijk voor meer informatie over de Clean Week 2020 op www.cleanweek2020.be.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws