TT in gevarenzone

Slecht nieuws meldt Dagblad van het Noorden…

De Dutch TT zit serieus in de gevarenzone. Het totaal aantal toeschouwers is in 22 TT's meer dan gehalveerd. Kwamen er in 1990 nog 204.200 mensen naar de TT , vorig jaar dook het bezoekersaantal met 98.800 verkochte kaartjes voor het eerst onder de magische grens van 100.000.

Tegelijkertijd is de vergoeding die TT Circuit Assen moet betalen aan de Spaanse organisatie Dorna sinds 2006 verdubbeld tot 3 miljoen dollar. ”Als wij niets doen kan het fout aflopen”, vreest voorzitter Arjan Bos van het TT-bestuur. Om overeind te blijven lanceert TT Circuit Assen een plan om meer toeschouwers te trekken.

Dit weekend in DvhN : 'Dalende bezoekersaantallen, stijgende kosten' en 'Vliegshow met F16's en popconcerten moeten extra publiek trekken'.

Foto: ANP

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws

TT in gevarenzone

Slecht nieuws meldt Dagblad van het Noorden…

De Dutch TT zit serieus in de gevarenzone. Het totaal aantal toeschouwers is in 22 TT's meer dan gehalveerd. Kwamen er in 1990 nog 204.200 mensen naar de TT , vorig jaar dook het bezoekersaantal met 98.800 verkochte kaartjes voor het eerst onder de magische grens van 100.000.

Tegelijkertijd is de vergoeding die TT Circuit Assen moet betalen aan de Spaanse organisatie Dorna sinds 2006 verdubbeld tot 3 miljoen dollar. ”Als wij niets doen kan het fout aflopen”, vreest voorzitter Arjan Bos van het TT-bestuur. Om overeind te blijven lanceert TT Circuit Assen een plan om meer toeschouwers te trekken.

Dit weekend in DvhN : 'Dalende bezoekersaantallen, stijgende kosten' en 'Vliegshow met F16's en popconcerten moeten extra publiek trekken'.

Foto: ANP

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws