Winnende TT-slogan

‘TT Circuit Assen: Cathedral of Speed!’

‘TT Circuit Assen: Cathedral of Speed!’ Dit is de TT-slogan 2012. Duizenden bezoekers aan de website ttcircuit.com bepaalden dit de afgelopen weken. De winnende slogan wordt op de website gebruikt, maar ook op de communicatiemiddelen van de TT.

De prijs voor de bedenker bestaat uit twee luxe VIP-kaarten waarmee de winnaar tijdens de Dutch TT op 30 juni te gast is in één van de meest luxueuze accommodaties op het middenterrein van het circuit. In deze ruimte, de Goldclub, met zicht op start en finish zit de lucky one op pole position. Wie gewonnen heeft is overigens niet bekend gemaakt.

De Top 10:
1. TT Circuit Assen: Cathedral of Speed! 21.9%
2. Dutch TT, your date with MotoGP 20.1%
3. Gassen op TT-Assen! 15.4%
4. Dutch TT a lifetime experience in one day 14.3%
5. The Dutch TT, The place to be!!! 13.1%

6. The TT, feel the power of speed. 5.4%
7. Beleef de Magie van de Dutch TT 4.2%
8. Meet me, at the Dutch TT! 2.6%
9. Dutch TT for You and Me 1.7%
10. TT is all you need !!! 1.3%

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws