Tumbler en Bat-Pod op Assen

Nee, geen nieuwe talenten…

Wij weten het zo net nog niet. Moeten we hier blij mee zijn? Hoe dan ook, vrijdag 29 juni zullen tijdens de Dutch TT de Tumbler en de Bat-Pod, voertuigen uit de film The Dark Knight Rises, te zien zijn op het circuit. De Tumbler warmt vrijdag zelfs voor de kwalificatie het publiek op met een demoronde.

De met een Oscar bekroonde hoofdengineer Chris Corbould en zijn technische team zullen de Tumbler en de Bat-Pod vergezellen. Chris Corbould heeft nauw samengewerkt met regisseur Christopher Nolan om deze voertuigen te ontwerpen en heeft hem van advies gediend tijdens de opnames van Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises is het slot van Christopher Nolans Batman-trilogie. Kijk voor meer informatie op www.thedarkknightrisesfilm.nl.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws

Tumbler en Bat-Pod op Assen

Nee, geen nieuwe talenten…

Wij weten het zo net nog niet. Moeten we hier blij mee zijn? Hoe dan ook, vrijdag 29 juni zullen tijdens de Dutch TT de Tumbler en de Bat-Pod, voertuigen uit de film The Dark Knight Rises, te zien zijn op het circuit. De Tumbler warmt vrijdag zelfs voor de kwalificatie het publiek op met een demoronde.

De met een Oscar bekroonde hoofdengineer Chris Corbould en zijn technische team zullen de Tumbler en de Bat-Pod vergezellen. Chris Corbould heeft nauw samengewerkt met regisseur Christopher Nolan om deze voertuigen te ontwerpen en heeft hem van advies gediend tijdens de opnames van Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises is het slot van Christopher Nolans Batman-trilogie. Kijk voor meer informatie op www.thedarkknightrisesfilm.nl.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws