Mis niets van de TT

Nieuw mega-scherm opgesteld bij de Noordlus.

Het blijft een nadeel van live aanwezig zijn bij een motorrace. Hoe vlak Assen ook is, hoe compact het circuit gebouwd mag zijn en hoe weinig bomen er staan, je krijgt niet altijd alles mee. Gelukkig geldt dit niet voor toeschouwers van de Dutch TT.

Op liefst twaalf plaatsen langs het circuit staan namelijk enorme vidiwalls opgesteld, meldt de organisatie. De schermen meten tussen de 25 en 80 vierkante meter. Nieuw dit seizoen is een wall van 120 vierkante meter. Het mega-scherm staat opgesteld bij de Noordlus.

Inmiddels hebben alle raceteams hun gereserveerde plek op het rennerskwartier ingenomen. Er heerst een koortsachtige maar gedisciplineerde drukte. De vrachtwagens worden uitgeladen. Onderdelen, wielen, banden en overige attributen krijgen een plaats in de pitsbox. Mecaniciens buigen zich alvast over de motoren. Aan alles is te merken dat de Dutch TT 2012 morgen begint!

Foto: TT Circuit Assen

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws