Polen naar Bikers’ Classics

Wereldkampioen Superbike 1991 en 1992 mag natuurlijk niet ontbreken.

Goed nieuws over de Bikers' Classics op Francorchamps. De organisatie heeft Doug Polen gecontracteerd. De Amerikaan legde in 1991 en 1992 het complete WK Superbike-veld zijn wil op. Vanwege de speciale aandacht die de beginjaren van het WK Superbike-kampioenschap tijdens deze editie van de Bikers' Classics krijgen, is Polen een meer dan welkome aanvulling op het 'classic racing'-evenement.

Twintig jaar na zijn WK Superbike-zege in Francorchamps is Polen met een Ducati 888 dit weekend een van de grote namen tijdens de Bikers' Classics. Met ook zijn voormalige concurrenten Raymond Roche, Fabrizio Pirovano, Stéphane Mertens, de eerste Britse Superbike-racewinnaar Terry Rymer en verder Freddie Spencer en Steve Baker op de deelnemerslijst heeft de jubileumeditie van de Bikers' Classics veel in zich.

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws