Engelse Special Edition Gladius gelanceerd

Meerprijs is slechts 300 pond.

Waarom Suzuki? Waarom wordt deze verschrikkelijk gave Gladius alleen in Engeland leverbaar? Want wie wil nu niet rondrijden met een motorfiets die duidelijk geïnspireerd is op de RG500 Grand Prix-machine uit de jaren 70… Wij zouden het niet weten. Wat we wel weten is dat met deze RG500 Barry Sheene zich legendarisch maakte, om maar iets te noemen.

Paul de Lusignan, van Suzuki Engeland: “Voor de allereerste keer hebben we onze Facebook-gemeenschap betrokken bij het maken van een Special Edition en met succes! De verkoopprijs van deze Special Edition is slechts 300 euro meer dan het standaard model. Dat is inclusief de bijgeleverde belly-pan.”

Meer informatie is te vinden in het bulletin van Suzuki Engeland.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws