Guy Martin wint Ulster GP

Opnieuw succes.

Het is dan geen TT-overwinning, maar Guy Martin kan wel de winst van de Ulster GP op zijn CV zetten. In Noord-Ierland won de Brit op z’n Suzuki GSX-R1000 de belangrijke Ulster Superbike-race. Vooral Michael Dunlop en teamgenoot Connor Cummins maakte het Martin niet gemakkelijk. Vorig jaar wist Martin eveneens een Superbike-race te winnen in Ulster.

Martin is een bekend en markant figuur in de road race-scene. Dit seizoen rijdt Martin in de kleuren van Tyco Suzuki, zijn tweede jaar bij het team. Het leverde hem succes op in Ulster en scoorde in 2011 zelfs vier TT-podia, maar die ene zege op het eiland Man is nog steeds niet binnen. Juni 2013 krijgt Martin zijn volgende kans op roem in de belangrijkste stratenrace ter wereld.

Foto Suzuki Racing
 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws