We zijn toch niet gek?!

Gaat deze aanpak werken? Wij gokken van niet…

Een zeer opvallend bericht in het Brabants Dagblad, regio Bommelerwaard, over een nieuwe aanpak om motoren op de Waaldijk bij Neerijnen af te remmen. Omgevingskunstenaars en landschapsarchitecten worden ingeschakeld om de weg een ander uiterlijk te geven. Wij zouden vervolgens daar zo van onderste boven zijn dat we plots langzamer zouden gaan rijden.

“En dat is het doel”, aldus wethouder Jan Koedam in Brabants Dagblad. “We gaan delen van dijkwegen een compleet ander aanzien geven. Motorrijders denken dan: hé, het ziet er hier anders uit dan een doorgaande weg. Vervolgens gaan ze langzamer rijden. Precies wat de vierhonderd bewoners van de huizen langs de dijken willen.”

Wij zien het nog niet helemaal voor ons…

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie, Nieuws