Hoco Parts nieuwe importeur Spidi

Barnevelds bedrijf heeft er zin in.

Hoco Parts meldt dat het bedrijf uit Barneveld vanaf 1 september exclusief importeur is geworden voor Spidi-motorkleding in Nederland. Natuurlijk is Spidi bekend van de racepakken. Vreemd? Niet als Marco Melandri, Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso en Aleix Espargaro, om er zo maar een paar te noemen, rijden met dit merk. Maar er is meer.

Naast de overalls en combi’s heeft Spidi bijvoorbeeld ook allweather-kleding. Deze serie is voorzien van het H2Out membraan, wat bekend staat om z’n ademend vermogen. Daarnaast heeft Spidi een lijn van casual motorkleding, bestaande uit onder andere jeans en lederen jacks.

Termaat Motoren in Nijmegen, Goedhart Motoren in Bodegraven en Rob’s Accessoires in ’t Zand zijn op dit moment de dealers maar aan uitbreiding van dit netwerk wordt hard gewerkt.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws