Stoner hoopt op rentree in Japan

“Al moeten ze me met duck-tape vastplakken aan de motor.”

Goed nieuws! Casey Stoner verwacht half oktober terug te keren in de MotoGP tijdens de Grand Prix van Japan. Dat zei de wereldkampioen uit Australië woensdag in plaatselijke media, aldus het ANP. Stoner is herstellende van een enkeloperatie, die hem de afgelopen twee races aan de kant hield.

“De operatie is geweldig goed gedaan en het genezingsproces gaat sneller dan gedacht, maar ik moet wel volledig hersteld zijn voordat ik op de motor stap.” Stoner is bezig aan zijn laatste seizoen in de koningsklasse. Hij hoopt op een rentree in Japan, maar is er zeker van dat hij eind oktober van de partij is in zijn thuisrace op Phillip Island. “Al moeten ze me met duck-tape vastplakken aan de motor, dan ben ik er bij. Hoewel het moeilijk zal worden om voor de zesde keer op rij te winnen.”

Foto: ANP
 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws