MOTO73-voordeelpas

MOTO73 lanceert deze week de Voordeelpas. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, krijg je met deze Voordeelpas bij een groot aantal partners (flinke) korting. De pas is daarmee een prachtige aanvulling op de voordelen waar je als abonnee van MOTO73 toch al van profiteert: je krijgt het blad op de verschijningsdatum thuisgestuurd, je krijgt korting ten opzichte van de winkelprijs en je kunt korting krijgen op je motorverzekering.

Maar misschien nog wel mooier is dat de Voordeelpas geen geld kost maar wel geld oplevert. En het is iets bijzonders want hij is persoonlijk en alleen voor abonnees. Met de pas krijg je bij partners kortingen die kunnen oplopen tot veertig procent. Tel uit je winst! Goed om te weten is dat een aantal partners ook korting geeft op aankopen uit de webshop. Je krijgt in dat geval een speciale code. Luxer (en luier) kunnen we het echt niet maken.

In iedere editie van MOTO73 staan de actuele aanbiedingen waarvan je direct kunt profiteren. Voor het meest actuele overzicht kijk je op www.moto73.nl/voordeelpas.

Stuur voor vragen een mail naar marketing@moto73.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MOTO73 maakt motorrijden betaalbaar!

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.