Koop een stukje TT

Het geld dat de veiling oplevert, wordt geïnvesteerd in de TT-races.

Als je eenmaal naar de TT op het eiland Man bent geweest, ben je totaal verknocht aan de unieke sfeer die aan dit evenement kleeft. Het is dan ook niet vreemd dat de organisatie nu verschillende unieke producten gaat verkopen via eBay. Via het account van Isle of Man TT gaan er dit seizoen gave items geveild worden.

Wat te denken van de aanduidborden voor de bochten, de milesmarkers , brandstofvulsystemen uit de jaren tachtig en bijvoorbeeld versieringen van het podium. De eerste veiling is al van start gegaan en zo bleek een aanduidbord voor Ballaugh Bridge meer dan 600 Britse ponden op te leveren.

Daar is dus wel vraag naar. Overigens doe je het evenement een goede gunst door deze uniek veilingitems te kopen. Het geld dat de veiling oplevert, wordt namelijk geïnvesteerd in de TT-races. Meer informatie vind je op de Britse eBay of www.iomtt.com.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws