MOTO73 een dagje later

Goed en slecht nieuws. Eerst het slechte maar? MOTO73 verschijnt vanwege Pinksteren een dagje later, noodzakelijk om onder andere de MotoGP op Le Mans en het ONK Wegrace in Oss mee te kunnen nemen. Dan snel door naar het goede nieuws; vandaag is het al zover! Nummer 11 ploft straks op de deurmat en ligt vanaf vanmiddag in de winkel.

Lezend zal je al heel snel merken dat het het wachten meer dan waard was. Wat te denken van de grote allroadtest? Nieuw zijn de Aprilia Caponord, de KTM 1190 Adventure en de BMW R1200GS. Maar is nieuw ook beter? Daarnaast legale afluisterpraktijken bij het WK Superbike-team van Kawasaki. “We gaan voor een L8. Mattia, wees klaar voor een 05.” Nu nog geheimtaal maar na het lezen van dit achtergrondverhaal voor iedereen gesneden koek.

Verder spreken we met Branko Srdanov over zijn voorbereidingen voor de Isle of Man TT, rijden we op een vliegdekschip met de Pirelli Angel GT, sturen we naar Groningen voor een reisverhaal en rijden we koppelingshendel-loos met de Yamaha FJR1300AS.

Inderdaad, het wachten meer dan waard. Goed weekend alvast!

m1nzfnhsurvd

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.