MOTO73 lezers Testen’ m zelf! Schrijf je in!

TEST ‘m ZELF > HONDA Winning Technology

Honda

 

Helaas de inschrijving is gesloten.

 

 

 

ERVAAR HONDA’s DUAL CLUTCH TRANSMISSION!

Er zijn van die dingen die je gewoon een keer ervaren moet hebben. Eentje daarvan is zonder twijfel de Dual Clutch Transmission (DCT). DCT is Honda’s speciale schakelsysteem waarbij zowel automatisch als handgeschakeld rijden mogelijk is. Natuurlijk zorgt dit voor comfort, meer sportiviteit én veiligheid. Maar veel belangrijker, het blijft echt motorrijden. Ook met DCT.

 

Om het DCT zelf te ervaren, houdt MOTO73 in samenwerking met Honda op zaterdag 14 september een bijzondere Test ‘m zelf. Bij Honda Nederland in Schiphol-Rijk staat die dag onder andere de Honda NC700-serie, de VFR1200F en de VFR1200X Crosstourer klaar voor een uitgebreide proefrit. Om het helemaal af te maken stelt Honda ook andere testmotoren beschikbaar. Kortom, een testdag die je simpelweg niet mag missen!

 

Omdat wij verwachten dat er erg veel interesse zal zijn voor deze zeer bijzondere Test ‘m zelf, is inschrijven vooraf verplicht. Bij teveel aanmeldingen zal een loting beslissen wie de gelukkigen worden. Inschrijven kan tot en met 30 augustus, via onderstaand formulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.