Winnen On Any Sunday

On Any Sunday was een documentaire van regisseur Bruce Brown uit 1971 die een prachtige kijk achter de schermen bood in de waanzinnige offroad motorcultuur die destijds in Amerika leefde. Doordeweeks werken en in het weekend racen in de woestijn. De docu met onder andere Steve McQueen behaalde een cultstatus en gaf de motorcultuur een flinke boost.

Brown deed eerder al hetzelfde met zijn documentaire over de sixties surf scene: The Endless Summer en nu heeft zijn zoon Dana Brown het stokje overgenomen met On Any Sunday, The Next Chapter. Hij treed in de voetsporen van zijn vader, maar dan met moderne technologie. Hij pakt meer diversiteit binnen de motorsport en gaat daarbij de diepte in over de beweegredenen van de rijders. De techniek is weliswaar lichtjaren opgeschoven, maar uiteindelijk gaat het nog steeds om het pure samenspel tussen man en machine, de passie en de lifestyle.

Om die reden zal het startschot van On Any Sunday, The Next Chapter op zondag 22 maart aanstaande dan ook op een gepaste manier plaatsvinden met een drive-in motorcycle première in Undercurrent Amsterdam, mede mogelijk gemaakt door Red Bull en Numbnut Motorcycles. Gasten worden ontvangen en de coolste motorfietsen krijgen een fotomoment met hun rijder op de rode loper. Daarna wordt de beste motor gekozen uit de ‘Battle of the Kings’ build-off van Harley-Davidson Benelux. Dana Brown en Robbie Maddison (de hedendaagse Evel Knievel) komen op de koffie, waarna de film start. na afloop is er een optreden van rockband De Teevee, gevolgd door een tweede act.

Klinkt als een geweldige avond en jij kunt daarbij zijn! We hebben nog enkele exclusieve premièrekaarten en het enige wat je daarvoor moet doen is het onderstaande mail&win-formulier in te vullen. Weest snel want dat kan nog maar tot en met 17 maart aanstaande!

 

Dit artikel is geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. Graag wilde ik de dvd ON ANY SUNDAY THE NEXT CHAPTER winnen.
    de eerste heb ik uitgeleend aan familie en die zijn ze kwijt!
    groetjes Jan Bouten