Mail en win paddock-kaarten voor de GAMMA Racing Day

Doe snel mee, want woensdag 29 juli trekken we al de winnaars.

Aanstaande zondag 2 augustus is de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen, grote namen als Scott Redding, Tito Rabat en Álex Márquez zullen een demo geven op hun MotoGP en Moto2-machines. Formule 1-coureur Max Verstappen zal met zijn Scuderia Toro Rosso een Formule1-demonstratie geven. Daarnaast worden door verschillende race klassen ook nog wedstrijden verreden, waaronder het van ONK Dutch Supersport, ONK Dutch Superbike, Renault Clio Cup Benelux en nog vele andere. Als bezoeker van Motor.nl maak je nu kans op twee paddockkaarten ter waarde van 15 euro. In totaal geven we 25 setjes kaarten weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het onderstaande mail & win-formulier invullen. Doe snel mee, want woensdag 29 juli trekken we al de winnaars. 

Foto: 2snap.com

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Geacht MOTO 73. Volgens u geplaatst bericht voor de win actie voor de Gamma Race Day, zou ik twee paddockkaarten hebben gewonnen. Ik vol blijdschap gewacht op de kaarten maar deze zijn tot op de dag van vandaag niet aangekomen. Ben met mijn schoon zoon naar de race Day geweest en zijn maar braaf op de tribune blijven zitten. Jammer had er mij op verheugd. mvg. Huub Smits.