Mail en win MXGP Assen-kaarten

We mogen 2 x 2 zondagkaarten weggeven.

Voor vele is het asfalt van de kathedraal van de motorsport een bekend aangezicht, maar daar komt in het weekend van 29 en 30 augustus verandering in. Dat weekend strijkt namelijk het FIM MXGP Wereldkampioenschap Motorcross neer op de Drentse heide. Het TT Circuit van Assen zal voor een deel omgetoverd worden tot een motorcross-circuit. Als bezoeker van Motor.nl maak je kans op twee zondagkaarten voor dit evenement ter waarde van € 45,- per stuk. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot en met maandag 24 augustus. Kijk voor meer informatie op www.mxgp-assen.com

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

  1. ik heb een goede vriend waarvan de zoon net begonnen is met motorcross. door persoonlijke omstandigheden is hij niet in staat om de kaarten zelf aan te schaffen voor hem en zijn zoon dus ik zou hem heel graag heel blij maken met 2 kaarten!

  2. ik zou super graag die kaartjes willen winnen en dan zou ik mijn papa verrassen om hem hier naar toe mee te nemen en hopen dat hij besmet wordt met dit motorcross virus .
    groetjes van carolien

  3. zou heel graag bij dit mooie evenement in Assen aanwezig willen zijn met dank aan Moto73