Op een klassieker naar Woerden

Rij op een van onze klassiekers naar het Nationaal Veteraan Treffen in Woerden.

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zaterdag 26 september wordt in Woerden voor de 25ste keer het Nationaal Veteraan Treffen georganiseerd, het grootste evenement voor klassieke motoren in Nederland.

En wat is er mooier dan zelf op een oldtimer naar het evenement te rijden? Genieten van prachtige, bijzondere en opvallende klassieke motoren en brommers. Met een onderdelenmarkt, clubstands, kaasrit, exposities, attracties, oude glorie, muziek enz. Echt een topevenement voor de echte liefhebber en een bezoekje meer dan waard.

Classic Bike Tours organiseert weer een alternatieve tocht naar Woerden om dit treffen te bezoeken. Een rit van ruim 200 km (heen en terug) over een prachtige route (géén snelweg!) met start en finish in Vaassen op de Veluwe. 

Voorwaarden en condities hetzelfde als bij een normale Classic Bike Tour (Prijs € 185,- incl. benzine, lunch en entree) dus ook – in onderling overleg – rijden op verschillende jaren 70 klassiekers. Groepskorting v.a 3 personen.

In tegenstelling tot de CBT gaat deze tocht uiteraard ook bij minder goed weer gewoon door en gezien de hoeveelheid beschikbare motoren is deelname beperkt, dus wie zich het eerst aanmeldt kan mee.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hanskoopman.nl maar bellen mag ook: 0578 573857

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.