Komt Herlings naar Assen?

Als de tweevoudig wereldkampioen zelf mag kiezen, dan slaat hij een bezoek over.

Afgelopen maandag spraken wij Jeffrey Herlings, die herstellende is van een zware blessure, voor een groot interview in MOTOR Magazine. Op zaterdag 25 juli viel hij tijdens de training op het Tsjechische Loket en werd daarna van achteren geraakt door wereldkampioen en oud-teamgenoot Jordi Tixier. Resultaat, een heup uit de kom. Herlings moet dan ook nu rustig aan doen en is veroordeeld tot veel ‘bankhangen’. Doordat het de tweede keer in relatief korte tijd is dat de Nederlandse topcrosser door een blessure langdurig is uitgeschakeld, heeft hij persoonlijk niet zoveel zin om de GP in Assen te bezoeken. ‘Of ik ga, dat krijg ik nog te horen’, aldus Herlings. ‘Ik ga liever niet, omdat het zwaar voor me is, ook mentaal. Het liefst zou ik gewoon deelnemen, maar dat is iets wat niet kan. Als ik van KTM of een andere sponsor moet, dan doe ik dat met liefde en plezier, maar als ik nu zelf mag kiezen, dan ga ik liever niet. Ik kijk op dit moment niet graag naar de cross, ook niet op televisie.’ 

Foto: KTM Racing

 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.