Mail en win het MotoGP15-spel

We mogen vijf exemplaren weggeven.

Kruip nu in de huid van je favoriete coureur en word de volgende wereldkampioen. In dit spel kom je natuurlijk alle rijders, fabrikanten, klassen en circuits van het MotoGP-seizoen 2015 tegen. Deze game is uitgebracht op Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360, Xbox One en Windows PC. Natuurlijk zijn alle bekende speltypen weer aanwezig: Grand Prix, Championship, Time Attack, Real Events, MotoGP Sprint Season en Split Battle. Speel alleen, in split-screen of neem het online op tegen andere coureurs in spannende races voor wel twaalf spelers tegelijk. Je kunt een van de vijf PS3-games winnen door het onderstaande Mail & Win-formulier in te vullen. Meedoen kan tot en met maandag 7 september.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.