Win 2 VIP-kaarten voor de TT Assen!

Namens Tissot geven we twee VIP-kaarten weg voor zaterdag de 24ste.

Bof jij even! Tissot stelt twee VIP-kaarten ter beschikking waarmee jij op zaterdag 24 juni op veel plaatsen kan komen waar reguliere bezoekers niet mogen komen. Scroll rap naar beneden en laat je gegevens achter. Wie weet ben jij dan volgende week zaterdag te vinden op het TT-circuit in Assen!

Zoals je misschien wel weet is Tissot de officiële tijdwaarnemer en partner van de MotoGP; en dat al sinds 2001. Dit prestigieuze evenement reflecteert het dynamische karakter en de producten, de precisie van de uurwerken en de wens zoals die van deelnemers aan deze kampioenschappen, steeds hogere prestaties te bereiken in alles wat ze doen.
 
In 2003 werd het eerste officiële MotoGP horloge geproduceerd. Nu, in 2017, bestaat de Official MotoGPTM Collectie uit twee Tissot T-Race MotoGP™ Limited Edition horloges; een automatisch horloge waarvan slechts 2017 stuks verkrijgbaar zijn en een horloge met een quartz uurwerk met een oplage van 5000 stuks. Deze horloges zien er net zo dynamisch en robuust uit als de motoren waarvan verschillende aspecten terugkomen – van de tellers tot de armband. Hun ultieme nauwkeurigheid is het bewijs van de hoge eisen die in de loop der jaren aan timing worden gesteld als de Officieel Tijdwaarnemer van de MotoGP™.

 
Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

17 reacties

 1. Samen met mijn neef ff spits poezen bekijken. En het geronk van de auto’s horen. Dat zou super fijn zijn.

 2. Ik ben groot fan van Valantino Rossi! Ik ben ook erg benieuwd naar wat er allemaal te zien is, op het gebied waar ik nog nooit ben geweest. Ik hoop dat ik win!

 3. Zou zo graag een keer naar de TT willen maar heb nog nooit de kans gehad om te gaan.

 4. Na 27 jaar wordt het wel eens tijd om eens aan de binnenkant van het circuit te zitten.

 5. TT-Assen gaat spannender worden als ooit tevoren. De kanonnen van de motogp zijn elkaar dicht genaderd in het kampioenschap. Daarom zou ik dit graag eens op een speciale manier willen aanschouwen.

 6. mijn super lieve papa en ook mijn super lieve oom en mijn nicht Ilona die net is geslaagd voor haar school gaan ook naar de tt van asen toe , nu zou ik het super gaaf vinden dat ik het zou winnen en als ze weg gaan dat ik dit aan hen kan geven ik gun ze een super leuke vip dag tijdens de tt van assen

 7. dat zou geweldig zijn omdat ik ben een echte TT Assen Fan!samen met mijn zoon op de motor er naar toe echt waar, leg de kaarten maar voor ons klaar!dit wordt zeker weten een dag om nooit te vergeten!

 8. Zou het nou eindelijk eens gaan gebeuren,
  die gasten in levende lijve te zien scheuren ?
  Een onvoorstelbare droom zou in vervulling gaan,
  Als ik dankzij Tisselt aan het circuit mag staan ……
  Vol verwachting klopt dan ook mijn hart
  want ik zou het dolgraag bijwonen; vanaf de start !