Win 2 VIP-kaarten voor de TT Assen!

Namens Tissot geven we twee VIP-kaarten weg voor zaterdag de 24ste.

Bof jij even! Tissot stelt twee VIP-kaarten ter beschikking waarmee jij op zaterdag 24 juni op veel plaatsen kan komen waar reguliere bezoekers niet mogen komen. Scroll rap naar beneden en laat je gegevens achter. Wie weet ben jij dan volgende week zaterdag te vinden op het TT-circuit in Assen!

Zoals je misschien wel weet is Tissot de officiële tijdwaarnemer en partner van de MotoGP; en dat al sinds 2001. Dit prestigieuze evenement reflecteert het dynamische karakter en de producten, de precisie van de uurwerken en de wens zoals die van deelnemers aan deze kampioenschappen, steeds hogere prestaties te bereiken in alles wat ze doen.
 
In 2003 werd het eerste officiële MotoGP horloge geproduceerd. Nu, in 2017, bestaat de Official MotoGPTM Collectie uit twee Tissot T-Race MotoGP™ Limited Edition horloges; een automatisch horloge waarvan slechts 2017 stuks verkrijgbaar zijn en een horloge met een quartz uurwerk met een oplage van 5000 stuks. Deze horloges zien er net zo dynamisch en robuust uit als de motoren waarvan verschillende aspecten terugkomen – van de tellers tot de armband. Hun ultieme nauwkeurigheid is het bewijs van de hoge eisen die in de loop der jaren aan timing worden gesteld als de Officieel Tijdwaarnemer van de MotoGP™.

 
Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

127 reacties

 1. Wat een waanzinnig gave prijs en volgens mij de laatste kans om Rossi live in Nederland in actie te zien. Ondanks mijn emailadres, ook een enorm Rossifan.

 2. Dit zou kei gaaf zijn, Op mijn man z’n verjaardag dan wordt hij 60. Hij is kei gek op motors, alles wat met vervoer te maken heeft.

 3. Ik wil heel graag mee doen leuk vaderdag kadotje me vader heeft nog geen kaartje en hij gaat elk jaar heen ik zauw het heel graag willen winnen wand me ouders zijn net geschijden en hij heeft het er heel moeilijk mee dus daarom doe il mee

 4. Als ik dit na 47 x de TT van Assen achter elkaar
  Bezocht te hebben zou winnen lijkt mij geweldig

 5. Ik doe graag mee voor deze geweldige prijs!! VIP bij de kwalificatie, hoe tof is dat!

 6. Samen met mijn neef ff spits poezen bekijken. En het geronk van de auto’s horen. Dat zou super fijn zijn.

 7. een droom die Moto73 laat uitkomen? Mijn tank is vol, agenda geblokt, oppas geregeld, kortom ready!!

 8. Kei gaaf samen met mijn man Gerard die op 24 juni 60 jaar word en die kei gek is op alles wat met vervoer te maken heeft. Zou een kei gave cadeau zijn.

 9. Ik ben groot fan van Valantino Rossi! Ik ben ook erg benieuwd naar wat er allemaal te zien is, op het gebied waar ik nog nooit ben geweest. Ik hoop dat ik win!

 10. Dit zou te gek zijn voor mijn zoon Lars.
  Hij zou heel graag zijn grote held Valentino Willen zien

 11. Ik doe mee voor de kaarten voor mijn lieve vader die nog nooit de tt heeft gemist, en die het nu helaas zonder zijn neef en beste vriend voor het eerst moet doen

 12. Dat zou geweldig zijn! Mijn vriend en ik willen allebei heel graag!

 13. Zou zo graag een keer naar de TT willen maar heb nog nooit de kans gehad om te gaan.

 14. Na 27 jaar wordt het wel eens tijd om eens aan de binnenkant van het circuit te zitten.

 15. Volg al een aantal jaar elke race op TV. Zou het nu graag een keer van dichtbij willen meemaken!

 16. Geweldige kaarten waarmee ik een mooi stuk kan schrijven op de website, waarvoor ik dit jaar zoveel mogelijk verschillende sporten wil bezoeken

 17. Ja, daar maak ik natuurlijk heel graag kans op. Dat zou mijn vriend echt geweldig vinden.

 18. Hallo motor73 ik zauw heelgraag
  Meedoen met deze actie voor
  Mijn vader mij vader is de
  afgelopen 10 jaar altijd heen
  Gegaan maar gaat dit jaar niet
  Ivm.geld gebrek door scheiding

  Mvg e.ritsema

 19. TT-Assen gaat spannender worden als ooit tevoren. De kanonnen van de motogp zijn elkaar dicht genaderd in het kampioenschap. Daarom zou ik dit graag eens op een speciale manier willen aanschouwen.

 20. mijn super lieve papa en ook mijn super lieve oom en mijn nicht Ilona die net is geslaagd voor haar school gaan ook naar de tt van asen toe , nu zou ik het super gaaf vinden dat ik het zou winnen en als ze weg gaan dat ik dit aan hen kan geven ik gun ze een super leuke vip dag tijdens de tt van assen

 21. wie zou dit nu niet leuk vinden om te winnen ik zou het super gaaf vinden dus kom maar op met die vip kaarten

 22. Hallo redactie Moto73,

  ik ben al jaren lid, ik zou zo graag eens VIP-kaartjes voor TT-Assen willen winnen!

 23. Zou super leuk zijn om erbij te mogen zijn.
  En het wordt ook nogeens gehouden in het mooie Assen.

 24. Jaa leuke actie! Zou echt gaaf zijn om bij het TT Assen 2017 te zijn.

 25. Ook ik ben al zeker 30 jaar trouwe bezoeker van de T T Assen.
  Allerlei tribunes gehad, maar nog nooit de T T vanuit de binnenkant van het circuit gezien. Als dát eens zou lukken, dan zou dat een prachtige ervaring zijn.

 26. Mijn dochter is geslaagd voor school en is een super Rossi fan. Zij zou heel graag ietsje dichter bij haar grote fan willen komen. Misschien lukt het bij deze actie en komt haar droom uit. Dus een super cadeau zou dit zijn.

 27. dat zou geweldig zijn omdat ik ben een echte TT Assen Fan!samen met mijn zoon op de motor er naar toe echt waar, leg de kaarten maar voor ons klaar!dit wordt zeker weten een dag om nooit te vergeten!

 28. ik zou het aan mijn papa en mijn nicht Ilona geven die is hellemaal weg van wegrace en vorige jaar net voor de zomer vakantie werd ze erg ziek de helle zomer vakantie in het ziekenhuis Den Bosch en dan weer in WKZ Nijmegen gelegen, maar gelukkig is ze er weer hellemaal weer bovenop gekomen wat de artsen niet hadden verwacht . en nu gaat ze weer mee met mijn papa en ik zou het haar zo gunnen ,alleen ik heb wel een klein probleempje ze gaan eigenlijk met z’n drietjes maar dat lossen we ook op

 29. Vorig jaar TT in een roes meegemaakt, kreeg ’s morgens te horen dat ik tante geworden was van neefje Jack… en laat dan ook nog Jack Miller de winnaar zijn in 2016, hoezo toevallig?! Hoop er dit jaar meer van mee te krijgen samen met mijn vriend.

 30. Ben al sinds 1973 abonne, nog nooit wat gewonnen ook niet bij de weggevertjes al 44 jaar kijk ik of ik er bij staat, misschien heb ik nu een kans Gr.Arie Berkhout

 31. Na ongeveer 25 jaar op het talud .
  Heb ik wel een zetel verdient.
  Ik zou dat geweldig vinden.

 32. Samen met mijn zoon op het rennerskwartier zoals ik 30 jaar geleden ook een keer met mijn vader op het rennerskwartier mocht komen

 33. Ik zou heel graag de kaarten willen winnen. Ik ga de afgelopen 11 jaar (toen ben ik naar NL verhuisd)naar Assen en ben nooit veder gekomem daan de talud plaatsen gekomen. Ik volg motogp al 40 jaar. Het zou een dream come true voor mij zijn. Hopelijk tot zaterdah de 24 juni. Groetjes

 34. Samen met iemand die het nooit zou kunnen betalen naar de tt. Graag!!!

 35. VIP-kaarten zou perfect zijn zodat ik mijn broer kan laten zien hoe mooi motorracing is.

 36. Graag met mijn vader herkansing. Ooit samen vip arrangement gewonnen voor British Superbike maar contactgegevens zat in een Facebook message en te laat gelezen destijds. Zou geweldig zijn om dit alsnog mee te kunnen maken met mijn vader!

 37. zou fantastisch zijn kan ik me vriendin ook laten meebeleven hoe fantastisch deze sport is

 38. Naar de TT zou geweldig zijn.een kijkje nemen waar anderen niet mogen komen.samen met mijn vader genieten van de beste rijders ter wereld in de cathedraal van de motorsport.misschien wel op de foto met Rossi,Marquez of Vinalez zou geweldig zijn.De nieuwe haarbocht tribune aanschouwen.de sfeer het geluid van racemotoren de geur van raceolie,de spanning voelen.een ware sensatie voor iedereen.

 39. Zou leuk zijn om de TT ook eens zonder modder aan het motorpak te volgen ,jaren op talud gestaan in de vaak natte TT race!

 40. Ik neem jullie nieuwe hoofd
  redacteur Eddie de Vries aan de
  hand mee om onze Moto 73 de
  verborgen plekjes te laten
  zien die wij leuk vinden.

 41. Zou geweldig zijn om na 33 jaar TT daar eens achter de schermen te kunnen kijken, en wellicht 1 van de rijders tegen het lijf te lopen, of 1 van de oud rijders bijv Randy Mamola

 42. Zou het nou eindelijk eens gaan gebeuren,
  die gasten in levende lijve te zien scheuren ?
  Een onvoorstelbare droom zou in vervulling gaan,
  Als ik dankzij Tisselt aan het circuit mag staan ……
  Vol verwachting klopt dan ook mijn hart
  want ik zou het dolgraag bijwonen; vanaf de start !

 43. Hallo graag zou ik samen met TISSOT als partner van de GP een VIP beleving willen ervaren. Zo kan ik het op TIJD aan mijn (klein-) kinderen exact vertellen hoe ik met TISSOT urenlang heb kunnen genieten.

 44. Zou graag eens de TT live mee willen maken, dus maak mij en mijn dochter maar blij met de 2 VIP kaarten hoor.

 45. Wow, dat zou echt super zijn! Dan neem ik mijn pa mee! Hij is groot fan van Rossi, ik van Lorenzo (eeuwige strijd bij ons thuis ;-)).

 46. Als er dan toch 2 kaarten worden weg gegeven, waarom dan niet op Racedag, dat is toch veel leuker dan qualifying dag??? Of weten jullie nog niet dat de races tegenwoordig op zondag zijn sinds een paar jaar????

 47. dat zou een geschenk zijn waar ik nog heel lang plezier aan zou beleven,onvergetelijk.

 48. Ooit twee vip kaarten ergens gewonnen voor de British Superbike. Echter te laat gelezen op Facebook. Dit zou top herkansing zijn met mijn vader! Daarnaast groot liefhebber van horloges en erg benieuwd naar de special van Tissot.

 49. Als ik zou winnen ga ik toch even op zoek naaar Maria Herrera .
  Die het als jonge dame het altijd goed doet tijdens de TT.
  Maar ook een keer pech had vechtende om de 9de pos en dan er af getikt worden.

 50. Dit zou geweldig zijn voor mijn zoontje en mijn man! Waarschijnlijk neemt ons zoontje zijn eigen helm mee 🙂

 51. Zou supergaaf zijn om na al die jaren eens als VIP naar de TT te mogen

 52. Omdat ik niet weet of de reactie goed os gegaan
  Nu nog een keer proberen want ik wil echt wel winnen

 53. Heel graag! Samen met mijn zoon die zelf jaren geracet heeft. Een gezellig moeder/zoon uitje.

 54. Ik hoop mijn zoon ook enthousiast te maken voor de motorsport. Met VIP-kaarten kunnen we samen een hele leuke en interessante dag hebben!

 55. Namens Tissot
  2 kaarten cadeau!
  Wat wil je nog meer?
  euh…. mooi weer!!

 56. Het zou super zijn om dit mee te maken ondanks ik hoog zwanger ben. Ik ben nog nooit op die plekken geweest en dit zou echt geweldig zijn. Als Tissot dit mogelijk maakt, bedankt Tissot.

 57. Ik zou het super gaaf vinden om een kijkje achter de schermen bij de MotoGP te nemen vooral omdat ik hoog zwanger ben en misschien voorlopig de laatste keer is dat ik bij de TT aanwezig ben.

 58. We doen graag mee met de win-actie voor de zaterdag!
  Het is alweer lang geleden dat we op de paddock en het rennerskwartier kwamen in de tijd dat mijn vriend meereed in de klasse 250 CC.
  Leuk om het weer eens te kunnen zien met 2 VIP kaarten.

 59. Ik heb het nu al 2 maal ingezonden maar steeds zie ik mijn inzending niet terugkomen bij de reacties?….
  Ik wil heel graag de kaarten winnen als verlaat vaderdagskado!

 60. Kaartjes zouden dan niet voor mezelf zijn maar voor mijn man en zoon. Die willen echt heel graag…..

 61. He heren, voor mijn dochter en mij willen we graag tt-kaarten winnen

 62. Ha, voor mijn papa en mij zou het geweldig zijn om 2 kaarten te winnen.

 63. Super stoer, dan kan ik kijken of het net zo leuk is als met de ZAC wedstrijden.

 64. Jaaaa, Dit weekend is het weer TT tijd.
  Dit jaar dan net VIP kaarten?
  Dat zou heel gaaf zijn

 65. Dag mensen van tissot,

  T’is idd zot!!
  2x VIP op zaterdag, fantastische!!

 66. Deze 2 tickets zou ik maar wat graag aan mijn vriend en zijn zoon willen geven, zou een super welkome en grote verrassing zijn 🙂