Mail & Win: 10x Shoefresh

Met Shoefresh ga je fris en droog de weg op.

We maken tien mensen blij met een Shoefresh reinigingsapparaat (ter waarde van €99,-). Het apparaat haalt zweetluchtjes helmen, motorlaarzen en handschoenen. Uniek in zijn soort omdat de Shoefresh reinigt én droogt. In de eerste stap elimineert het de schimmels en bacteriën, veroorzakers van vervelende geurtjes. In stap 2 worden de helmen en motorlaarzen gedroogd. De Shoefresh is eenvoudig te gebruiken. Plaats de helem of motorlaarzen op de houders en het programma start en stopt automatisch. Binnen ene half uur zijn je motorlaarzen, helm en handschoenen weer fris en droog. Ook geschikt voor allerlei schoenen.

Ben je niet een van de gelukkig winnaars? Geen nood, Shoefresh biedt iedereen die meedoet korting aan waarmee iedere deelnemer een van hun apparaten kan bemachtigen. Meedoen is dus in principe altijd winnen. Scroll even naar beneden om je gegevens door te geven!

Meer informatie? www.shoefresh.eu

 
Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

66 reacties

 1. Beste redactie, ik zou heel graag één van de Shoefresh apparaten willen winnen.Het lijkt me een ideaal apparaat. Niet alleen voor motorhelmen enz. maar ook voor mijn fietshelm en wielrenschoenen. Ik zou er in ieder geval er blij mee zijn!

 2. Vanaf het moment dat ik een Shoefresh apparaat heb ben ik thuis weer welkom!

 3. Ziet er handig uit. Ik rijd het hele jaar door en dan is 3 setjes handschoenen bij slecht weer geen luxe.

 4. heel mooie actie van shoefresh. Ik heb mijn helm een keer bij Motoport laten behandelen met zo’n apparaat en het resultaat was verbluffend.

 5. Heb veel losse nummers gekocht, nu abonnement genomen op Motor73
  Binnenkort afrijden mortorrijbewijs dus dan de Shoefresh zou erg van pas komen !
  Nog nooit iets gewonnen, maar heb hoop.

 6. Dit is geweldiiiiiiiigggg ik ben iemand die hele dag in de keuken sta aan dus ik ben een lil die hele tijd met dicht schoenen te lopen en eindstand wanneer je thuis ben haal je eruit en dan stink het gewoon en als ik het zelf schoon maken kan ik altijd wassen e laten drogen

 7. Mijn moeder is gek op wandelen.
  Vooral in de bergen in Duitsland, maar ook in Italië en Nederland. Wanneer ze er een week op uit gaat om te wandelen loopt ze steeds opnieuw in haar zelfde natte paar schoenen met alle gevolgen van dien. We zetten de schoenen wel op de verwarming maar dit haalt vaak amper iets uit..

  Deze manier van drogen kennen we van wintersport met skischoenen en zou geweldig zijn voor mijn moeder. De schoenen zouden stukken langer mee gaan (en haar voeten ook!) Heel hard duimen dus!

  Liefs,

  Lysan

 8. Ik doe graag mee voor mijn eigen gezondheid de lucht is soms niet te harden in de garage. Na een gezellige toertocht komt het zweet wel los. Mijn vriend zegt altijd dat wat je op oliedruk kunt doen moet je niet op bloeddruk doen dus misschien is het ook wel gebrek aan conditie dat hij zo zweet maar dat gaat altijd zo ruime dus waag graag een kansje

 9. Altijd fijn om met frisse kleding te beginnen aan een nieuwe rit, zeker met de hete zomerzon zoals nu in NL

 10. Wat een leuke actie en een superhandig product! Ik doe graag mee.

 11. Wow geweldig, vooral nu het wat warmer wordt en je toch wat meer zweet.

 12. Hier in Brabant gebruiken we nooit de voordeur, je komt hier achterom. Maar de Brabantse gezelligheid is ver te zoeken. Want zodra je de deur opendoet, dan … komt de stank je tegemoet!
  De boosdoenders: de meurende topscoorders van mijn zoon, de welriekende motermuizen van mijn man, de tennisschoenen van manlief, bergafwaarts geurend schoeisel van mezelf, van de boten van mijn man moet je ook geen lucht krijgen, zweetstappers van puberzoon, stinkie dinkies en stankie dankies van dochterlief, meurende scheenbeschermers: blits van kleur maar slecht van geur! Speciaal geurende wegpiraten, stinkende clubkampioenen van zoonlief, een meurende helm en nog vele stinkschuiten en stinkschuitjes.
  Aan die stank moeten we wat doen! Het houdt iedereen weg! Ze noemen ons al de familie Stinkschoen!
  Het zou fijn zijn wanneer de Shoefresh ons de Brabantse gastvrijheid terug geeft en er weer voor zorgt dat mensen de deur bij ons platlopen en er voor zorgt dat iedereen weer ademen kan!
  Dat onze achterdeur weer geurvrij is en niemand met een grote boog om ons huis loopt!

 13. Shoefresh lijkt me geweldig! Ik doe direct mee aan deze verloting. Ik krijg mijn spullen door het transpireren bijna niet meer aan!

 14. Het lijkt me een geweldig apparaat en ik hoop echt dat het waarmaakt wat het beloofd! Dat betekent dat we dan eindelijk frisse gezonde (lees: zonder schadelijke bacteriën) schoenen hebben!!! Dat zou helemaal super zijn!!! ;-))

 15. Hier hoor ik mijn man al heel erg lang over, dan hoeft hij zijn vieze laarzen niet meer in de garage te zetten maar kunnen ze gewoon fris en fruitig in de hal bij de rest van zijn motorspullen staan.. zou leuk zijn om hem te kunnen verrassen met een ShoeFresh, hij blij ik blij;)

 16. Ik doe graag mee.. met ons lopend werk door weer en wind hebben we dat wel nodig