Mail & Win: 10x Shoefresh

Met Shoefresh ga je fris en droog de weg op.

We maken tien mensen blij met een Shoefresh reinigingsapparaat (ter waarde van €99,-). Het apparaat haalt zweetluchtjes helmen, motorlaarzen en handschoenen. Uniek in zijn soort omdat de Shoefresh reinigt én droogt. In de eerste stap elimineert het de schimmels en bacteriën, veroorzakers van vervelende geurtjes. In stap 2 worden de helmen en motorlaarzen gedroogd. De Shoefresh is eenvoudig te gebruiken. Plaats de helem of motorlaarzen op de houders en het programma start en stopt automatisch. Binnen ene half uur zijn je motorlaarzen, helm en handschoenen weer fris en droog. Ook geschikt voor allerlei schoenen.

Ben je niet een van de gelukkig winnaars? Geen nood, Shoefresh biedt iedereen die meedoet korting aan waarmee iedere deelnemer een van hun apparaten kan bemachtigen. Meedoen is dus in principe altijd winnen. Scroll even naar beneden om je gegevens door te geven!

Meer informatie? www.shoefresh.eu

 
Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties

 1. heel mooie actie van shoefresh. Ik heb mijn helm een keer bij Motoport laten behandelen met zo’n apparaat en het resultaat was verbluffend.

 2. Wow geweldig, vooral nu het wat warmer wordt en je toch wat meer zweet.

 3. Hier in Brabant gebruiken we nooit de voordeur, je komt hier achterom. Maar de Brabantse gezelligheid is ver te zoeken. Want zodra je de deur opendoet, dan … komt de stank je tegemoet!
  De boosdoenders: de meurende topscoorders van mijn zoon, de welriekende motermuizen van mijn man, de tennisschoenen van manlief, bergafwaarts geurend schoeisel van mezelf, van de boten van mijn man moet je ook geen lucht krijgen, zweetstappers van puberzoon, stinkie dinkies en stankie dankies van dochterlief, meurende scheenbeschermers: blits van kleur maar slecht van geur! Speciaal geurende wegpiraten, stinkende clubkampioenen van zoonlief, een meurende helm en nog vele stinkschuiten en stinkschuitjes.
  Aan die stank moeten we wat doen! Het houdt iedereen weg! Ze noemen ons al de familie Stinkschoen!
  Het zou fijn zijn wanneer de Shoefresh ons de Brabantse gastvrijheid terug geeft en er weer voor zorgt dat mensen de deur bij ons platlopen en er voor zorgt dat iedereen weer ademen kan!
  Dat onze achterdeur weer geurvrij is en niemand met een grote boog om ons huis loopt!