Video: Bouwt Harley-Davidson zelfrijdende motor?

Dat autofabrikanten als Tesla aan zelfrijdende wagens werken weet iedereen. Dat ook Harley-Davidson hetzelfde pad bewandelt weten minder mensen.

Wie verwacht ook dat uitgerekend het als conservatief bekend staande Amerikaanse motormerk bezig is met een hightech zelfrijdende motor? Daar lijkt het althans wel op in onderstaande, uitgelekte video van een proefrit.

Of is toch niet alles wat het lijkt? Deze gemotoriseerde geestverschijning is inderdaad geen product van jarenlange innovatie en ontwikkeling in Milwaukee, maar een op hol geslagen Iron Horse. Het blijkt de motorfiets van een Franse motorrijder die er na een botsing met een andere verkeersdeelnemer alleen van door gaat. Terwijl de eigenaar met armletsel richting het ziekenhuis vertrekt, zet de Harley zijn solo-rit nog even voort. Het einde van de rit komt niet in beeld, maar laat zich raden.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.