WSBK-Babes Misano

Aangezien het toch al heet is…

De airco staat tegen de stuit op standje hoog, want de mussen donderstralen bij de vleet van het dak, en dat nog op een maandag ook. Nou, als het dan toch heet is, dan mag het nog wel een beetje heter, toch? Tijd voor een Babes-galerij dus!

Het racespektakel op het circuit van Misano was meer dan de moeite – met een waanzinnig goede race, tot zijn achterband het begaf, van Michael van der Mark – maar zoals dat in Italië eigenlijk altijd ook wel is, was ook het vrouwelijk schoon het aanschouwen meer dan dan waard.

Twaalf mooie platen van mooie dames, als dat je broeierige maandag niet het kleinste beetje beter kan maken?

Foto’s: 2snap

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.