Code geel: Regen en onweersbuien

Vanmiddag wordt er onweer en zware regen verwacht.

Aan het einde van de ochtend zullen we last krijgen van regen- en onweersbuien. Vooral in het midden en in het noorden van het land wordt veel regen verwacht. Er wordt zelfs meer dan dertig millimeter voorspeld.

Rond een uur of vier is het hele land bedekt met regen en onweer als je de 24-uursvoorspelling op Buienradar bekijkt. Vanavond en vannacht zullen de meeste en zwaarste buien vallen in het noorden van het land. Mocht je vanuit het midden van het land naar het noorden moeten vanmiddag, dan is ons advies zeker op tijd te vertrekken. Je wilt namelijk geen nat pak halen.Vannacht klaart het op de meeste plaatsen op waardoor je morgen weer met een gerust hart op de motor kunt stappen. Vooral het weekend en volgende week zien de weersvoorspellingen er weer goed uit.

Foto’s: ANP en Buienradar

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.