Oproep: Marathonrijders

Waar zijn jullie?

Voor de rubriek Marathonmotor in MOTO73 zijn we op zoek naar machines met hoge kilometerstanden en eigenaren met mooie verhalen. De echte metermakers, de asfaltvreters en de door-en-door doorrijders, waar zijn jullie? 

Ken jij of ben jij zo’n motorrijder die voor niets of niemand stopt met een motor die echt gemaakt is om flinke getallen op de teller te rijden? We maken trouwens ook met plezier ruimte op de bank voor motoren die totaal niet gemaakt zijn voor hoge kilometerstanden, maar ze desondanks wel hebben. Haast nog liever zelfs! Een vereiste is dat jij wel die kilometers zelf gemaakt moet hebben, want een motor met een astronomisch hoge kilometerstand kopen, dat kan elke Marktplaats-speurder. De echte afstandrijders zijn een volk apart, en dat volk zoeken we!

Dus heb jij een motor met minimaal 50.000 kilometer op de klok? Stuur dan een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure of redactie@moto73.nl. Vertel dan meteen in het kort wat over je motor. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op!

Wat willen we zoal van jou en je motor weten:

– Hoe lang heb je je motor al?
– Hoe veel heeft je motor gelopen?
– Hoe veel is er bekend van de onderhoudshistorie?
– Welk merk, type en bouwjaar is je motor?
– Welke herinneringen heb je aan je motor? 

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  1. Mijn fjr heeft 270.000 km gelopen.
    Ik kocht hem met 178.000 op de teller.
    Ik rijd dagelijks 132 km woon-werk verkeer.
    Iedere 10.000 km krijgt hij een beurt, ik heb alle bonnen nog en er is weinig bijzonders geweest de afgelopen ton. Wel heb ik recentelijk een nieuw zadel gekocht, want het leer was doorgesleten. Ik heb ook wel het nodige veranderd en vernieuwd/verbeterd, maar weet niet wat het meest interessant is om hier te vertellen.