Rossi mag blijven ranchen

Buren delven onderspit in stoffige rechtszaak.

Geluidsoverlast; elk circuit in Europa heeft waarschijnlijk buren die er over klagen. Zo ook Rossi’s Ranch (filmpje) in Tavulia. Drie omwonenden van het dirttrack-circuit spanden er enkele maanden geleden zelfs een rechtszaak over aan. Naast het geluid stoorden de buren zich ook aan het stof, terwijl ze eveneens claimden dat de verleende bouwvergunningen onwettig zijn verleend.

De rechters besloten gisteren echter in het voordeel van Rossi. Hoewel het rijden op de Ranch weliswaar geluid en stof met zich meebrengt, worden daarin geen regels overtreden. Bovendien werd vastgesteld dat de openingstijden van het circuit keurig worden nageleefd.

Of de kous hiermee af is? De buren zouden nog een gang naar een hogere rechter kunnen overwegen, maar gezien het vonnis hebben ze weinig poten om op te staan…

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.