Win een hotelarrangement!

In de afgelopen jaren heb je via MOTO73 al heel veel kunnen winnen, van T-shirts tot VIP-kaarten en superhandige gadgets. Maar een hotelarrangement zat daar niet bij en dus kunnen we met recht spreken van een unieke mail en win-actie.

Het gaat om het Blue Mountain Hotel, waar Paul en Alisha je van harte welkom heten in de mooiste motorstreek van Oostenrijk, de zonnige provincie Karinthië. De kamers hebben een schitterend uitzicht en beschikken allemaal over een koelkast, waterkoker (met oploskoffie en thee), flatscreen-tv met Amazon Firestick voor entertainment.
Daarnaast vind je in het hotel een hottub, sauna en een gezellige lounge met haard en goede muziek! Een unieke belevenis is zonder twijfel de drielanden-dagtocht: ontbijten in Italië, lunchen in Slovenië en dineren in Oostenrijk, op één dag. Lekker eten kun je in het goede en gevarieerde restaurant van het hotel. O ja, gratis Wifi ontbreekt natuurlijk niet.

We mogen twee keer een arrangement weggeven voor twee personen ter waarde van 250 euro. In dit arrangement zitten twee overnachtingen in een tweepersoonskamer, op basis van half pension met uiteraard een gratis motorparking en gratis de mooiste routes! Winnen?


Vul snel het formulier in. Meedoen kan tot en met 19 maart 2018.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.