2019 enduro’s Husqvarna onthuld

Alle viertakten hebben traction control en elektrische start en de tweetakten injectie.

Husqvarna maakt het twijfelkonten lastig. De reeks 2019-enduro’s bestaat uit maar liefst zeven verschillende modellen. De Oostenrijkse Zweden behouden de kenmerkende wit-blauwe kleurstelling. Husqvarna heeft de WP Xplor 48 voorvork en de DCC achterdemper aangepakt. Zowel voor als achter staan de enduro’s harder afgeveerd. Dat levert meer bodemspeling op.

Nu te koop
De modellen gaan grotendeels ongewijzigd het nieuwe seizoen in, maar de TX125 en TE150 hebben een vernieuwde koppeling. De rest van de modellen doet het met een ander koppelingsdeksel. Dat moet minder snel blank zijn geschuurd. Alle modellen hebben een frisse bestickering. De nieuwe enduro’s staan al deze maand in de showrooms. Bekijk alle mdoellen hun specificaties hier.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.