Samen 200 jaar oud

Een illuster viertal viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag: Honda CB750, Kawasaki 500H1, Suzuki T500 en de Yamaha XS1. De KJMV geeft een feestje voor hen en er is plaats voor jouw motor!

Een halve eeuw later blijkt 1969 met terugwerkende kracht een heel bijzonder jaar voor de motorfietsindustrie. Het is het geboortejaar van onder meer dit bijzondere viertal. Motoren van naam en faam die hun sporen hebben verdiend en die het algehele niveau van motoren opkrikten. Het is voor de Klassieke Japanse Motorfietsen Vereniging (KJMV) reden genoeg om ze dit jaar extra in het voetlicht te zetten.

Oproep voor meer moois
Zet zondag 10 november in de agenda want dan showt de KJMV in De Rijp zo’n zestig klassiekers op basis van de vier jarige jobs. Er is altijd meer ruimte voor mooi spul en daarom roept de KJMV iedereen op die een van deze motoren heeft om zich te melden. Ook specials met frames van Seeley, Bimota, Rickman en meer van die exclusieve framebouwers zijn meer dan welkom. Heb je iets moois staan, stuur den een email naar: voorzitter@kjmv.nl.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.