Honda toont elektrische crosser

Waar nog wel met grote letters PROTO opstaat..

In Tokio presenteerde Honda, op de Tokyo Motorcycle Show, een bijzonder prototype: Hun eerste elektrische crosser. Veel meer dan een paar frames uit een video hebben we er nog niet van gezien, maar wat we daarop zien lijkt toch in een redelijk vergevorderd stadium te verkeren. 

Over de CRF-E, zoals wij ‘m maar even dopen, is verder nog helemaal niets bekend. Wat we wel weten is dat Honda al jaren een goede verstandhouding heeft met Mugen. Dat bedrijf is vooruitstrevend op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen. In de TT Zero op de Isle of Man TT leveren ze al sinds 2012 goede prestaties, overigens in samenwerking met Honda. Of ook deze elektrische crosser uit dat samenwerkingsverband is komen rollen? Dat hopen we snel te leren.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.