Motorrovers opgepakt

Amsterdam is iets veiliger geworden!

Kijk, dat lezen we graag. Deze week werden een aantal criminelen aangehouden die verdacht worden van de diefstal van een serie motoren. Nog mooier: op dezelfde dag werden er in een zeecontainer in het havengebied zes motoren teruggevonden!

Dus, voor een ieder die er heilig van overtuigd is dat de politie niets doet aan motordiefstal, heb hoop. Er wordt echt iets aan gedaan! Zeker in de Randsteden blijkt het vaak voor slachtoffers van diefstal een zinloze stap om aangifte te doen. In veel gevallen moet de sterke arm der wet de zaken simpelweg ‘op de berg’ gooien omdat er te weinig tijd is om alles te onderzoeken. Dat het in deze zaak om een bende ging is daar het bewijs van: Georganiseerde misdaad heeft veel meer prioriteit.

Dit artikel is geplaatst in: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.