Opinie: de onderbroek van Jarno

zkgbs6fk1v69.jpg

Hoe een gewassen slip van een werelds talent heimwee naar vroeger aanwakkert.Kun je verlangen naar een tijd die je niet bewust hebt meegemaakt? Natuurlijk kan dat. Het klinkt vreemder als je naar vroeger hunkert door een degelijke witte slip die aan een waslijn hangt te drogen. Toch vervult de foto van de wapperende onderbroek van… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

ZERO onthult 2015-modellen

lg6bqvfkryu7.jpeg

Presentatie van 100% elektrische motorfietsen op Intermot en AIMExpo.Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl. SANTA CRUZ, Californië. (23 september 2014) – Zero Motorcycles, wereldleider als fabrikant van elektrische motorfietsen,… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Van der Mark naar WSBK

6g9biw4kg3zm.jpg

Wat is de mening van onze specialisten?De kogel is door de kerk: wereldkampioen Michael van der Mark heeft zonet aangekondigd dat -ie volgend jaar in het World Superbike-kampioenschap rijdt. Hij maakt promotie binnen het team van Ten Kate en rijdt in 2015 dus op een Honda Fireblade. Pata blijft aan als hoofdsponsor en dus zal… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Introductie: KTM Freeride E

27abtd1kqfim.JPG

Oostenrijkse fabrikant zet serieus in op elektrobikes.De komende jaren zullen we steeds vaker te maken krijgen met introducties van elektromotoren, zeker aangezien grotere fabrikanten nu ook meedoen aan deze stroom. Zo werd afgelopen week de Freeride E gelanceerd, door KTM. In eigen land, en wel skioord Saalbach Hinterglemm om precies te zijn, lieten zij enkele… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

De eerste BSB trainingsdag op Assen

buybqeikz1r0.jpg

Wij volgen de BSB op de voet, en Kervin Bos maakt indruk!Een jaar geleden maakte Kervin Bos kennis met het British Superbike, toen hij in Assen met een wildcard meedeed bij de Supersport. Hoewel hij dit jaar in het ONK bij de Superbikes uitkomt, is hij ook deze keer weer actief bij de Britse Supersport…. (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Gratis naar de British Superbikes?

ccvb9bwktuau.jpg

Wij hebben achttien kaarten om weg te geven!Zondag rijdt het British Superbike-kampioenschap op Assen. Wij mogen achttien kaarten weggeven, die we in negen bundeltjes van twee verloten.  Wil jij winnen? Dat is niet zo moeilijk. Like onze Facebook-pagina, en like het bericht waarin wij verwijzen naar dit artikel. Morgenavond om 20.00 kiezen we geheel willekeurig… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Wilco Jansen wint Fireblade-actie

b04byd5kygng.jpg

De gelukkige winnaar stapt volgende week op de Honda CBR1000RR SP.Met meer dan 670 likes op zijn Honda Fireblade heeft Wilco Jansen uit Voorthuizen ‘De Mooiste Fireblade’-actie  gewonnen. Op de facebook-pagina van MOTOR Magazine deden maar liefst 111 deelnemers mee en werd tot aan het einde van de wedstrijd een spannend gevecht gehouden om de… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Motoragent verricht spectaculaire arrestatie

tvebm8sk2co9.jpg

Amsterdamse agent wordt opzettelijk aangereden, maar dán…Een motoragent in Amsterdam heeft een spectaculaire arrestatie verricht. Hij zag twee jongens op een scooter, met gedoofd licht, het park in rijden. Toen hij ze achterna reed gooide de jongen die achterop zat snel een telefoon weg. Reden voor de agent om de achtervolging in te zetten. Verderop… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Captain America te koop

6gbbjqqktquc.jpg

Beroemdste motor aller tijden onder de hamer.Weet je nog? Easy Rider, één van de belangrijkste films ooit gemaakt, met daarin de beroemdste motorfiets aller tijden: de ‘Captain America’-motor. En juist die motorfiets, een verbouwde Harley-Davidson, wordt binnenkort geveild. De fiets staat voor velen niet alleen symbool voor de film, maar juist voor de vrijheid van… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Laseragent onder de stront

89lb7d9ke233.jpg

Boobytrap raakt doel.Agenten met een lasergun in hun hand zijn niet geliefd. Niet in Nederland, niet in België en ook zeker niet in Oostenrijk, zo bleek afgelopen week. Een 58-jarige agent is daar onderhand een bekende local, omdat -ie elke week op een vaste plek met z’n lasergun staat. In het Mölltal, tussen Lienz en… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie