MV klaar voor overname door Daimler

MV_Agusta_F3_Serie_Oro__2.jpg

Het lijkt slechts nog een kwestie van tijd voor de Italiaanse motorfabrikant het voorbeeld van Ducati volgt.Na Audi, onderdeel van de Volkswagen Group, staat nu een tweede Duitse auto moloch op het punt een Italiaanse motorfabrikant over te nemen. MV Agusta. Het relatief kleine niche merk dat de laatste jaren aardig aan de weg timmert… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Motorrijdende heldin!

heldin.jpg

Motorrijdster gooit afval terug in auto’s.Na alle negativiteit van aso motorrijders die hun wandaden filmen en op internet zetten, zijn we blij verrast met een filmpje dat wereldwijd in korte tijd ongekend populair is geworden. We zien een Russische motorrijdster die doet waar de meeste motorrijders wel eens aan gedacht hebben bij het zien van… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Kawasaki toont speciale W800

15EJ800A_BLK2_RS.jpg

Met heel veel zwart. Leverbaar in alle kleuren, als het maar zwart is. Voor de wereldberoemde T-Ford gold dit in een ver verleden, voor de Kawasaki W800 SE Black Edition geldt het vanaf nu. Zwarte velgen, zwarte uitlaat, zwarte remschijven, afijn je snapt het wel. Maar voor er misverstanden ontstaan, niet alleen de kleur maakt… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Dragster RR officieel gepresenteerd

MV_Dragster_RR_Links.jpg

MV toont ook een verrassing. De verwachting is dat ruim voor de officiële presentatie tijdens de EICMA, begin november, alle technische informatie al naar buiten komt. Met deze woorden sloten wij vanmorgen het bericht over de MV Agusta Dragster 800 RR af. Bepaald geen loze woorden, want zojuist plofte het persbericht vanuit Italië al op… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Film > Dit is de MV Agusta Dragster 800 RR

Naamloos-2.jpg

Opvallende verschijningen, dat is zeker.Nee, helaas weten we nog steeds niet alles over de MV Agusta Dragster 800 RR, maar toch is doorlezen en vooral verder kijken meer dan de moeite. MV Agusta heeft namelijk een XXL-versie van de eerder vrijgegeven dragstrip-film vrijgegeven. Ducati-goeroe Herman Jolink hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken dat hij… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Verkocht voor 1,35 miljoen!

6gbbjqqktquc.jpg

Alleen is het wel de echte Captain America?Wij houden wel van die mooie verhalen waarvan de waarheid nog duidelijk zijn worden. Zoals deze. De Captain America uit de beroemde film Easy Rider is voor maar liefst 1.350.000 euro verkocht aan een liefhebber uit Amerika. Maar is de verbouwde Harley-Davidson van de veiling wel de echte… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

De babes van Phillip Island

2SNAP_00101320-584_1.JPG

Down under was het ook weer dik voor elkaar!Je moet er even een stukje voor reizen, maar dan heb je ook wat. Op Phillip Island waren de pitspoezen weer ruim vertegenwoordigd en een deel van deze meiden hebben wij hier opgenomen in de eregallerij.  Foto’s: 2Snap en motogp.com.  (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Dit was het GP-weekend op Phillip Island

OPNR.JPG

Valentino Rossi viert zijn 108e overwinning in 310 GP-optredens. MotoGP – Rossi wint crashfestijnAlles leek erop dat Marc Marquez met gemak de zestiende Grand Prix van 2014 zou gaan winnen. De Repsol Honda-coureur zette zijn tegenstanders al vrij snel op meer dan vier seconden achterstand en het was slechts een kwestie van de finishlijn bereiken…. (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

BMW: nu al marktleider van 2014

byabe8gksupw.jpg

We doken eens even in de marktgegevens van RDC.We ontvingen deze week maar weer eens een halleluja-persbericht van BMW: verkooprecord hier, verkooprecord daar. De Duitsers zijn er niet vies van om het aan de grote klok te hangen, maar het is natuurlijk wel bijzonder hoe ze zich als marktleider maar blijven ontwikkelen. ‘Kampioen blijven is… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Dus toch: de Yamaha MT-allroad

dustoch.JPG

Foutje van Yamaha, nu al onthuld.Scherp, daar bij Revzilla. Iemand bij Yamaha heeft per ongeluk al foto’s van de FJ-09 geüpload. En alhoewel ze razendvlug weer werden verwijderd, waren alle foto’s al gauw gedownload en zo is het geheim van Yamaha uitgelekt. De benaming FJ-09 zal een Amerikaanse typebenaming zijn, waarschijnlijk worden in Nederland en… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie