Eindelijk: benzineprijs gedaald

34rbeyfkjetj.jpg

Anderhalve maand vertelden we in dit artikel al dat het nog even kon duren, maar nu is de benzineprijs aan de pomp eindelijk gedaald. De afgelopen weken is de benzineprijs steeds iets gedaald, en nu liggen alle brandstofprijzen dan ook echt 10 cent lager dan begin deze zomer het geval was. De gemiddelde prijs aan… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Nieuwe MOTO73 is uit!

nieuwe_m73_ed_22.jpg

Multitest met de Triumph Street Triple R, de Triumph Daytona R, de KTM Super Duke R en de KTM RC8RVandaag valt de nieuwe MOTO73 bij de abonnees op de deurmat, wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje: Jasje aan of jasje uit?Toen de seksuele revolutie op zijn hoogtepunt was, kon je geen… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Stuntrijden op een Ducati Panigale

jeremy_vonk.jpg

Stuntrijder Jeremy Vonk heeft zich de komende drie jaar verbonden aan Ducati en Moto Puro. Bijzonder aan deze deal is dat hij de eerste stuntman is die gaat rijden met een Ducati 899 Panigale.  Tussen 2005 en 2009 reed Vonk actief mee in competities, waarbij zijn beste resultaten een tweede plaats in de categorie stoppie… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Husqvarna verrast met straatmodel

f1jbw5nk51hm.jpg

Husqvarna pakt verrassend uit op de komende Eicma, het legendarische motormerk gaat toch weer straatmotoren bouwen.  Drie nieuwe straatmodellen zien het licht op de Italiaanse motorbeurs Eicma. Daarmee keert Husqvarna terug op het in 2013 genomen besluit om alleen offroadmotoren te vervaardigen. Met terugwerkende kracht verklaart het waarom offroadmerk Husqvarna toch mee strijdt in Moto3…. (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

MV klaar voor overname door Daimler

MV_Agusta_F3_Serie_Oro__2.jpg

Het lijkt slechts nog een kwestie van tijd voor de Italiaanse motorfabrikant het voorbeeld van Ducati volgt.Na Audi, onderdeel van de Volkswagen Group, staat nu een tweede Duitse auto moloch op het punt een Italiaanse motorfabrikant over te nemen. MV Agusta. Het relatief kleine niche merk dat de laatste jaren aardig aan de weg timmert… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Motorrijdende heldin!

heldin.jpg

Motorrijdster gooit afval terug in auto’s.Na alle negativiteit van aso motorrijders die hun wandaden filmen en op internet zetten, zijn we blij verrast met een filmpje dat wereldwijd in korte tijd ongekend populair is geworden. We zien een Russische motorrijdster die doet waar de meeste motorrijders wel eens aan gedacht hebben bij het zien van… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Kawasaki toont speciale W800

15EJ800A_BLK2_RS.jpg

Met heel veel zwart. Leverbaar in alle kleuren, als het maar zwart is. Voor de wereldberoemde T-Ford gold dit in een ver verleden, voor de Kawasaki W800 SE Black Edition geldt het vanaf nu. Zwarte velgen, zwarte uitlaat, zwarte remschijven, afijn je snapt het wel. Maar voor er misverstanden ontstaan, niet alleen de kleur maakt… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Dragster RR officieel gepresenteerd

MV_Dragster_RR_Links.jpg

MV toont ook een verrassing. De verwachting is dat ruim voor de officiële presentatie tijdens de EICMA, begin november, alle technische informatie al naar buiten komt. Met deze woorden sloten wij vanmorgen het bericht over de MV Agusta Dragster 800 RR af. Bepaald geen loze woorden, want zojuist plofte het persbericht vanuit Italië al op… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Film > Dit is de MV Agusta Dragster 800 RR

Naamloos-2.jpg

Opvallende verschijningen, dat is zeker.Nee, helaas weten we nog steeds niet alles over de MV Agusta Dragster 800 RR, maar toch is doorlezen en vooral verder kijken meer dan de moeite. MV Agusta heeft namelijk een XXL-versie van de eerder vrijgegeven dragstrip-film vrijgegeven. Ducati-goeroe Herman Jolink hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken dat hij… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Verkocht voor 1,35 miljoen!

6gbbjqqktquc.jpg

Alleen is het wel de echte Captain America?Wij houden wel van die mooie verhalen waarvan de waarheid nog duidelijk zijn worden. Zoals deze. De Captain America uit de beroemde film Easy Rider is voor maar liefst 1.350.000 euro verkocht aan een liefhebber uit Amerika. Maar is de verbouwde Harley-Davidson van de veiling wel de echte… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie