Nieuwe flitspalen besmeurd

gc2baupklpze.jpg

Burgerlijk vandalisme als uiting van onvrede.In Loosdrecht staan sinds anderhalve week twee nieuwe flitspalen op de Nieuw-Loosdrechtsedijk paraat om hardrijders onverbiddelijk op de bon te slingeren. Dat dit niet ten volle tevredenheid van passanten is, bleek afgelopen weekend. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden de palen onklaar gemaakt door de cameralenzen met rode… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

EBR AX komt pas in 2016

r7xburhkm65o.jpg

Erik Buell timmert vrolijk door!We kennen de EBR 1190RX inmiddels, in onze test bestempeld als ‘de betere Buell’. En eerder dit jaar zagen we ook al deze EBR 1190SX die volgend jaar op de markt komt. Op het derde model, de AX, zitten we al een tijdje te wachten. De allroad-EBR met heel veel pk’s… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Introductie: Triumph Tiger 800 XR en XC

32A1743_Custom.JPG

Britse motorfabrikant maakt keuze moeilijk voor de klant.Voor 2015 zet Triumph maar liefst vier verschillende Tiger 800-modellen in. Rond het Zuid-Spaanse Marbella kon redacteur Jarno van Osch proeven van de x-serie, de luxe versies van de XR en XC. Even een paar vragen aan hem stellen om alvast wat te weten te komen. Gelijk met… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Vakantiedromen op zondag

kleinHonda-VFR_YM14_4610.jpg

Morgen lekker vakantieplannen opdoen bij TB Travel.Wat te doen op een zondagmiddag in de herfst? Nou, lekker dagdromen over motorreizen natuurlijk! Bij TB Travel in Haaksbergen kun je morgenmiddag aanschuiven op de Motorreizen Inspiratiedag. Dit is een dag waarin bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd over diverse reisbestemmingen. Van de Verenigde Staten tot bestemmingen in Europa… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Film: Macau GP

Knipsel_9.JPG

Het is vrijdagmiddag, ga er even lekker voor zitten!Weet je nog, dit filmpje van de kwalificatie van Macau? ‘Niet normaal!’, zo klonk het hier luidkeels op de redactie. Nu de race is geweest is het tijd voor de aftermath, en laat de race nou op Youtube staan. Kan niet beter toch? Dus, ga er even… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Nieuwe MOTO73 is uit!

cover_opening_moto73.png

Milaan was traditiegetrouw voor even de motorfietshoofdstad van de wereld. We mogen ons verheugen op een mooi, nieuw seizoen. Vandaag valt de nieuwe MOTO73 bij de abonnees op de deurmat, wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje: Guns N’ PosesMet een Magnum worden traditiegetrouw evenveel mensen omgelegd als inwendige mensen verfrist tijdens… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Mail & win S100 Helm- en vizierreiniger

5uwbguyku1is.jpg

We geven vijf setjes weg.Je kunt nog zoveel aan veiligheid doen, zonder goed zicht ben je nergens. Daarom geven wij vijf keer een helm- en vizierreinigerset van S100 weg. Doordat zowel het spuitbusje als het doekje weinig plek inneemt en amper gewicht heeft, kun je het zelfs gemakkelijk in je jaszak kwijt. Het enige wat… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Zuinig lijstje

78kb06lkeef2.jpg

Brandstofverbruik heeft de V-Strom 650 gekozen tot zuinigste allroad.De mannen van Brandstofverbruik.nl hebben onlangs een lijst opgesteld van de tien minst verbruikende allroad-fietsen die je op dit moment kunt krijgen. Niet geheel verrassend is het feit dat de eerste vier plekken worden ingenomen door motoren onder de 800 cc. Absolute toppers zijn de populaire V-Strom… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Hoog water bij MV

mv-agusta-varese-factory-flooding.jpg

Het staat ze tot aan de lippen…Iedereen die wel eens bij MV Agusta is geweest, weet dat de ligging van de fabriek prachtig is. De fabriekshallen liggen aan een idyllisch meer en het uitzicht op de bergen is geweldig. Een strategische ligging, want toen Aermacchi er nog watervliegtuigen produceerde was het naastgelegen meer natuurlijk een… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie

Het nieuwe rijbewijs

Knipsel_8.JPG

Niets aan de hand!We kregen enkele mailtjes in onze mailbox: ‘een nieuw rijbewijs, help!’ Dit naar aanleiding van het Nederlandse rijbewijs dat sinds gisteren is opgefrist. Nieuwe exemplaren hebben enkele wijzigingen gekregen ten opzichte van het model dat vorige week nog werd uitgegeven. Maar eigenlijk is er niet veel aan de hand, want naast de… (Lees verder…)

Categorie: Nieuws | Reacties: Plaats een reactie